top of page

VIRTUAL REALITY (VR)

Vi leverer skreddersydde interaktive VR/AR opplevelser til en
rekke kunder. Har du lyst til å oppleve ditt konsept i VR? 

VR (virtuell virkelighet på norsk) handler om å skape en illusjon av at man er et annet sted enn man fysisk befinner seg. Dette miljøet kan være om bord på et skip som enda ikke er bygget, på månen, i dyphavet - Det finnes ingen grenser.

 

I næringslivet kan det eksempelvis brukes til møtevirksomhet og innen prototyping-prosesser. Alt du trenger er en internettforbindelse, en pc til å kjøre programmet og noen VR-briller.

Vi har utviklet vår egen løsning for samhandling i VR for flere brukere samtidig. Disse kan være lokalisert hvor som helst i verden, samles virtuelt og snakke sammen i sanntid. Denne programvaren heter Spawn.

Våre kunder bruker det til møtevirksomhet, opplæring, kurs, digitale messer og utstillinger. Resultatet er færre reiser, spart tid og nye måter å lære på.

I prototyping-prosesser kan man bruke teknologien til å ta inn 3D-modeller av prototyper og sjekke dem virtuelt ved å bevege seg rundt dem i riktig skala i 3D. Dette kan potensielt spare store summer om man oppdager feil tidlig i prosessen, før man begynner selve byggingen.

bottom of page