PERSONVERN

Behandling av personopplysninger hos Nagelld

Når du bruker nettsiden vår og/eller er i kontakt med oss som leverandør, samt ved å bestille tjenester fra oss, vil Nagelld AS behandle personopplysninger om deg. Nedenfor finner du derfor informasjon om personopplysninger som behandles, hvorfor vi gjør dette, og dine rettigheter knyttet til behandlingen av personopplysningene.

Type informasjon

Vi mottar, samler og lagrer informasjon du gir oss via henvendelser. Vi bruker bare nødvendige informasjonskapsler (cookies) på websiden for at den skal fungere som tenkt. Vi bruker WIX til å bygge websiden og alle cookies som brukes er via dem. 

Det kan også samles informasjon om Internet Protocol (IP) adresse som brukes til å koble din PC/enhet til internett; e-post adresse (hvis du tar kontakt); datamaskin og tilkoblingsinformasjon.

Via WIX bruker vi programmvare til å måle og lage statistikk over hvordan siden blir brukt, inkludert hvor raskt siden laster/responderer, mengde tid brukt på ulike deler av nettsiden, bruksmønstre på ulike deler av nettsiden, og metoder som brukes for å komme seg videre (og bort fra) nettsiden vår.

Hvordan samler vi informasjon

Vi mottar, samler og lagrer informasjon du gir oss via kontaktskjemaet på websiden samt via andre måter du kontakter oss på. 

Informasjonen du gir oss om deg gjennom enten eksplisitt samtykke (ved å frivillig oppgi kontaktinformasjonen din i skjemaer for å kontakte oss, melde deg på nyhetsbrev eller bestille fra oss) eller frivillig implisitt samtykke (ved å godta bruk av cookies som du gjør ved å bruke nettsiden vår, med mindre du har skrudd av dette) blir samlet og brukt separat.

Opplysningene som sendes gjennom e-post direkte eller skrives inn i kontaktskjema blir lagret for å yte den aktuelle servicen. Vi gjør deg oppmerksom på at henvendelser du sender direkte via e-post ikke sendes kryptert. Vi oppfordrer deg derfor om ikke å sende taushetsbelagte, sensitive eller andre fortrolige opplysninger via e-post eller gjennom skjema på nettsidene våre.

Hvorfor samler vi informasjon

1. For å svare på henvendelser via nettsiden.
2. For at nettsiden skal fungere.
3. For å få statistikk (i forhold til om nettsiden fungerer) og annen informasjon som gjør oss i stand til å gjøre forbedringer på web eller i tjenester vi kan tilby.
4. For å følge gjeldende lover og regler.

Utlevering av personopplysninger til tredjepart

Vi gir ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen.

Hvordan lagrer, bruker og formidler vi informasjon fra nettsidens brukere?

Nettsiden vår bruker Wix.com sin platform som vert. Wix.com gir oss en online platform hvor vi kan bygge nettsiden vår og promotere våre tjenester. Dine eventuelle data blir lagret gjennom Wix.com sin datalagring, databaser og generelle Wix.com apper. Eventuelle data blir lagret på sikre servere bak en brannmur.

Siden vi ikke selger noen produkter på nettsiden vår samler Nagelld AS IKKE inn kredittkortinformasjon.

Hvordan vi kommuniserer med besøkende på nettsiden

Vi kan kontakte deg for å informere deg, gjennom nettsiden eller ved hjelp av informasjonen du har gitt oss for å gjøre meningsundersøkelser gjennom spørreskjemaer, sende deg oppdateringer om selskapet, eller om det skulle være nødvendig i forhold til brukervilkårene, nødvendig i forhold til gjeldende lover og regler, samt om vi har en avtale med deg. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, sms og post for disse formålene.

Lagringstid og sletting

Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Ønsker du at vi sletter informasjonen om deg, så vil dette gjøres i den utstrekning vi har anledning til dette og ikke har plikt til å fortsatt oppbevare informasjonen, f. eks. etter regnskapsreglene.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn og retting (samt sletting, se ovenfor) i egne personopplysninger, samt krav om retting eller sletting av mangelfulle eller uriktige opplysninger i henhold til norsk lov.
 
Om du bare ønsker å slutte å motta kommunikasjon fra oss, kan du formidle dette til oss. Vi beholder retten til å kontakte deg gjennom annen kontaktinformasjon (om noe) for å snakke med deg om hvilke måter du ønsker at vi behandler dine opplysninger videre dersom det er aktuelt.

All informasjon som oppgis til oss gis helt frivillig, enten den oppgis eksplisitt eller implisitt.

Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet.

 

Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettside: www.datatilsynet.no.

For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss, se kontaktinformasjon nedenfor. Vi vil svare på din henvendelse til oss så fort som mulig, og senest innen 30 dager.

Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter overfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg - og ikke noen som gir seg ut for å være deg.
 
Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss.

Behandlingsansvarlig og kontaktinformasjon

Ta kontakt per e-post på info@nagelld.no eller per telefon på +47 55 69 42 36 for alle henvendelser angående vår behandling av personopplysninger.
 
Behandlingsansvarlig: Nagelld AS
 
Personopplysningene på denne siden ble sist oppdatert 08.11.2022.
 
Hovedansvarlig for behandling av personopplysninger er databehandler hos Nagelld AS. Opplysninger behandles i henhold til aktuelle lover og formålene du tillater gjennom eksplisitt og implisitt samtykke eller i tråd med aktuelle behandlingsgrunnlag.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, så kan du klage til Datatilsynet.
 
Du finner informasjon om hvordan kontakte Datatilsynet på Datatilsynets nettsider: www.datatilsynet.no.

Endringer

Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen du er gitt her.  Oppdatert informasjon finnes alltid lett tilgjengelig på vår nettside.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler (cookies)

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som nettstedet du besøker lagrer på datamaskinen. Informasjonskapsler blir brukt for å gi besøkende tilgang til ulike funksjoner. Informasjonen i en informasjonskapsel kan bli brukt til å spore internettbruken din.
 
I henhold til Lov om elektronisk kommunikasjon (ekomloven), må alle besøkende på et nettsted som benytter informasjonskapsler ha tilgang til informasjon om at nettstedet benytter informasjonskapsler. De må også ha tilgang til informasjon om årsaken til at de blir brukt. Besøkende må også godkjenne at informasjonskapsler blir benyttet. Godkjenningen gjøres gjennom innstillingene i nettleseren.
 
Hvis du ønsker at cookies skal avvises, så kan du endre innstillingene i nettleseren slik at du enten blokkerer informasjonskapsler fra å bli lastet ned automatisk, eller at du får et valg om å laste ned hver enkelt informasjonskapsel. Informasjonskapsler som har blitt lastet ned tidligere kan også slettes av nettleseren.

Vi bruker for øyeblikket bare nødvendige informasjonskapsler (cookies) via vår nettside-vert Wix.com.


Her finner du en oversikt over hvilke cookies Wix bruker.

Les mer om informasjonskapsler her.

Slik administrerer du informasjonskapsler (cookies) i ulike nettlesere